Logistieke dienstverlening op maat betekent voor Gilis Opslag een one-stop-shopping oplossing voor de klant. Om kwalitatieve, logistieke dienstverlening te kunnen afleveren van a tot z, werkt Gilis Opslag samen met een vaste externe partner: G.E.L.S.

G.E.L.S

Gilis East Logistic Systems nv (G.E.L.S) is een zusterbedrijf van Gilis Opslag nv. Daar waar Gilis Opslag voorziet in een geschikte opslagruimte, de behandeling van uw goederen en administratieve bijstand, vindt G.E.L.S voor u de geschikte internationale vervoersoplossing. G.E.L.S biedt de mogelijkheid tot dagelijkse afhaling of levering van goederen (ook ADR) in groupage en/of volle vrachten in heel Europa, met uitzondering van de Benelux. G.E.L.S is daarnaast ook specialist in expeditie in de GOS-staten en bestemmingen buiten de Europese Unie. Dit zowel voor volle als deelzendingen en met mogelijkheid tot dagelijks vertrek, afhankelijk van de be-schikbaarheid van het materiaal. Ook expresstransporten en containertracties, special projects en uitzonderlijk vervoer worden voor u door G.E.L.S georganiseerd.

ONZE BEDRIJFSFILOSOFIE

In de bedrijfsfilosofie van Gilis Opslag staat open communicatie met klanten centraal. De ISO 9001:2008 certificering bevestigt deze filosofie. Dankzij een flexibele en gerichte service voor elke klant, zet Gilis Opslag de klant voorop. Zo worden de openingsuren van onze magazijnen (8u-17u) aangepast aan de noden van de klant. Verder is ook een shuttledienst van uw fabriek naar de magazijnen voorzien indien gewenst. Ook administratie en douanedocumenten kunnen meteen voor u in orde gebracht worden. Een gemotiveerd team van magazijniers staat steeds tot uw dienst en de veiligheid van uw goederen wordt gegarandeerd dankzij de conciërge die dag en nacht aanwezig is op het bedrijventerrein.